Rock on the Kiosk presenteert programma 2017

Na een, voor de buitenwereld, ietwat stille winter is Rock on the Kiosk trots om het programma van 2017 te kunnen presenteren. Achter de schermen is weer hard gewerkt om ook dit jaar op het festival twee dagen vol live muziek te kunnen voorschotelen. Op zaterdag 3 juni vind Rock on the Kiosk voor de 8e keer plaats, op zondag 4 juni zal het voor de 4e keer Talent op de Kiosk zijn.

Het Philipsplein zal weer omgetoverd worden tot een festivalpark waar op zaterdag achtereenvolgens Gork A27, The Remedy Bluesband, The Small Things, The Brightt en Stillmode hun klanken zullen doen schallen. Met deze bands is een gevarieerd programma opgesteld met voor ieder wat wils. Anne Van Der Heijden & Band zullen deze dag tot een mooi einde brengen.

Een dag later wordt tijdens Talent op de Kiosk eenieder verrast door de kwaliteiten van de volgende aanstormende talenten: Over De Rooie, Kiki De Klerk, Expired, Undercover Rhythms, Donna & Nina en oude bekende Smash. Als afsluiter van het festivalweekend zal, eveneens een oude bekende, MFH Coverband een spetterende 3 uur durende set afleveren.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.