Programma voor zaterdag 19 mei 2018 bekend!

Vol trots presenteert Rock on the Kiosk een schitterend programma voor de openingsdag van het festival op zaterdag 19 mei 2018. Dit is een jaar waarin een aantal oude bekenden zullen terugkeren op de kiosk, maar ook veel nieuwe namen zullen het podium op het Philipsplein betreden. Op zaterdag 19 mei vind Rock on the Kiosk voor de 9e keer plaats. Op zondag 20 mei zal het voor de 5e keer Talent op de Kiosk zijn, ook dit jaar weer in samenwerking met Steenworp.

Het knusse Philipsplein zal voor het Pinksterweekend weer even omgebouwd worden tot een gezellig festivalpark waar op zaterdag achtereenvolgens Sister May, Joost De Lange Rock/Blues Experience, Hyper, Downtown Jimmy en The Dirty Denims het publiek zullen verwennen met hun muziek. Voor Downtown Jimmy is het de 2e keer dat het podium betreden mag worden, na een mooie afsluitende set op de zondageditie van 2015. The Rousers zullen deze dag met een spetterende show tot een mooi einde brengen.

Een dag later tijdens Talent op de Kiosk zullen weer diverse aanstormende talenten het plein plat spelen. Wie deze talenten zijn zal later bekend gemaakt worden. Als afsluiter van het festivalweekend zal, eveneens een oude bekende, Frontaal een rockende 3 uur durende set afleveren.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.