OPEN PODIUM ROCK ON THE KIOSK PHILIPPINE

ROCK ON THE KIOSK organiseert voor de 4de maal Talent Op De Kiosk. Talent Op De Kiosk zal op 4 juni 2017 plaatsvinden op de Zondag van het Pinksterweekend op het Philipsplein in Philippine. Deze editie zullen we weer samen werken met de organisatie van STEENWORP. 6 talenten worden uitgenodigd om op 4 juni een optreden te verzorgen, STEENWORP levert 3 talenten en ROCK ON THE KIOSK de andere 3 talenten. Tijdens Talent Op De Kiosk willen we een open podium creƫren voor muzikanten van allerlei verscheidenheid op het gebied van muziek.

Ben je een band, solist, duo of trio en wil je graag podium ervaring opdoen, dat kan bij ons. De muzikanten krijgen tijdens Talent Op De Kiosk een gezellige locatie, vol sfeer en ambiance een podium aangeboden. Ook de muzikale uitversterking en lichtshow worden door de organisatie verzorgd. Ofwel niets wat deze muzikanten nog in de weg staat om een fantastisch optreden te verzorgen en zichzelf op de kaart te zetten!

Tijdens Talent Op De Kiosk kun je nieuwe dingen uitproberen en podiumervaring opdoen. Lekker een keer oefenen op het podium van Rock On The Kiosk voor enthousiast publiek. Er is geen jury, je wordt dus niet beoordeeld! Er wordt tijdens Talent Op De Kiosk geen gage uitbetaald, wel wordt er een onkostenvergoeding betaald .

Dus heb je interesse dan kunnen jullie je aanmelden via onze website www.rockonthekiosk.nl.
Vermeld naam, email en geef een korte beschrijving, graag ook het muzieksoort vermelden. Je moet wel minimaal een set van 30 minuten kunnen optreden tot maximaal een uur. Graag opgeven voor Talent Op De Kiosk voor 20 Maart 2017.

Uit alle aanmeldingen zullen we een keuze maken, als je bent uitgekozen zullen wij dit op 1 April 2017 laten weten.

Aanmelden kan ook door een mailtje te sturen naar: marktevenement@zeelandnet.nl

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.