Info

Waar is Rock on the kiosk ?

Rock on the kiosk wordt gehouden op de muziekkiosk op het Philipsplein midden in het centrum van Philippine. Het beste navigeer je naar Philippine. Gebruik deze LINK om de map van Philippine te openen.

Waar kan ik Parkeren ?

Het best kan je parkeren op het plein bij de Jacobhobein straat in Philippine. Parkeren is gratis en het is ongeveer 2 minuten lopen naar het festival terrein. Er is een fiets parking voorzien naast café/Restaurant De Zwaan.

Toegang tot het festival terrein ?

De toegang tot het festival terrein is voor iedereen gratis.

Pinnen op het festival ?

Er is een pinautomaat aanwezig om bonnen te kopen. Als je geld wil pinnen kan dat bij de Spar tot 20.00 uur.

Eten en drinken kopen ?

Eten kan je kopen door contante betaling of door te pinnen. Drinken kopen werkt met consumptie munten die je kan kopen door contante betaling of door te pinnen.

Plastic bekers ?

Rock on the kiosk gebruikt recyclebare bekers. Je krijgt ze gratis mee met een bestelling. Maar er wordt wel verwacht dat je ze terug inlevert bij de volgende bestelling.

Alcohol

Op Rock on the Kiosk geldt de Nederlandse Drank- en Horecawet. Dit betekent dat wij aan bezoekers onder de 18 jaar GEEN alcohol schenken. Aan de bar en op het festivalterrein wordt hierop streng gecontroleerd. Mensen die jonger zijn dan 18 jaar en betrapt worden op het drinken van alcohol of mensen die ouder zijn dan 18 jaar en betrapt worden op het doorgeven van alcholische drank aan iemand van onder de 18, worden door de security van het festivalterrein verwijderd en mogen niet meer terug komen.

Wat mag wel het terrein op en wat niet?

Om het voor iedereen zo leuk mogelijk te maken, moeten we ook voor ieders veiligheid zorgen, vandaar niet toegestaan: Etenswaren, drank, glaswerk, plastic flessen, blik, drugs, vuurwerk, wapens, gevaarlijke paraplu’s (met metalen punt) en andere gevaarlijke voorwerpen.

Security ?

Bezoekers dienen te allen tijde naar aanwijzingen/voorschriften van de security te luisteren. Er kan om legitimatie gevraagd worden.

Kluisjes te huur ?

Er zijn geen kluisjes te huur

Camping ?

Er is geen camping.

Kinderen ?

Tijdens rock on the kiosk is het betreden van het springkussen op eigen risico. Kinderen onder de 13 jaar moeten onder begeleiding van minimaal 1 volwassene zijn. Kinderen van 13 jaar en ouder mogen zonder begeleiding het festival bezoeken.

Let wel: je blijft als ouder of begeleider verantwoordelijk.