Line up 2014: Zaterdagprogramma compleet!

 

Het programma voor zaterdag 7 juni 2014 is compleet! Nytrox en Smash zijn aan het programma toegevoegd en zorgen voor een hele mooie overgang van de middag naar de avond.  

Voor stevige rock-covers uit de jaren ’70 moet je bij Nytrox zijn, maar ook meer recente muziek vertolkt de band met alle plezier. Van Steppenwolf en Deep Purple tot Queens of the Stone Age, alles wordt met volle overtuiging en groot enthousiasme gebracht. De mannen spelen bekende en minder bekende nummers van de grote bands en zullen ons een uur lang verwennen met hun covers.

Smash mag je toch wel het grote talent uit Zeeuws Vlaanderen noemen. De jonge gasten uit Heikant spelen met veel plezier en dat stralen ze ook over op het publiek. Na optredens op Vestrock Junior en the Clash of the Coverbands is in juni Rock on the Kiosk aan de beurt. De heren zullen het publiek laten genieten van een verrassende playlist met heel recente pop/rock nummers, maar ook de Ramones komen voorbij. Kortom een uur muziek waarbij we niet de kans krijgen om ons te vervelen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.