Line up 2014: Zondagprogramma bekend!

 

Dankzij de vele enthousiaste inschrijvingen voor Talent op de Kiosk 2014, hebben we het voor elkaar gekregen om een mooi gevuld programma te creëren voor zondag 8 juni. Zes talenten, van groepen tot singer songwriters, vormen samen met afsluitende band Radiovox de line up voor Talent op de Kiosk.

Achtereenvolgens zullen The Rebels, Grandma’s Gun Collection, Remke Eggermont, Coincidence, Juanita de Potter en Conspiracy of Seven het open podium betreden om ons te verrassen met hun kwaliteiten. Deze artiesten hebben de kans gegrepen om zich in Philippine op de kaart te zetten. Het podium van Rock on the Kiosk dat volledig ingericht is met licht en geluid is een ideale mogelijkheid hun eerste en/of vervolgstappen te zetten in de muziekwereld. Mede door de variatie in ingeschreven artiesten is de line up een garantie voor een vermakelijke middag.

Overdag vind in Philippine ook het NK Jeugd Wielrennen plaats, wat zorgt voor een uitstekende ambiance in het gehele Mosseldorp. Er zal veel verloop zijn in en rond het centraal gelegen Philipsplein en daarmee is er voor de artiesten altijd een leuk publiek aanwezig.

Om te zorgen voor een afsluiting van deze zondag en het hele Rock on the Kiosk weekend die lang zal blijven hangen, is Radiovox vastgelegd om nog één keer een lange rockset weg te geven. Radiovox is een rockband uit de Brabantse gemeente Rucphen en richt zich vooral op het alternatieve rockcircuit. Met een zeer afwisselend repertoire dat varieert van Muse en Kings of Leon naar Cheap Trick, CCR en uiteraard nog vele andere bands en artiesten, zal Radiovox ervoor zorgen dat het publiek zich gedurende de drie uur durende set geen moment verveelt.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.