Line up 2014: Zaterdag krijgt meer vorm

 

Het programma voor zaterdag 7 juni 2014 is bijna compleet. Str8way zal het festival openen en White Purple komt ons avondprogramma versterken.  

Met voor bijna iedereen heel herkenbare Pop-Rock covers zal Str8way er voor zorgen dat vanaf minuut één de sfeer gelijk goed gaat zijn op en rond de kiosk. De 5 bandleden uit Zeeuws Vlaanderen hebben begin 2013 besloten hun artistieke uitingen samen te bundelen, om hiermee grote waardering te oogsten bij het publiek. Str8way heeft sinds de oprichting al een aantal sterke sets neergezet en begint daardoor ook steeds meer bekendheid te krijgen in de regio. Anderhalf uur swingende muziek vol van energie en dynamiek zal Rock on the Kiosk 2014 een vliegende start geven.

Vroeg op de avond gaat White Purple onze oude helden nogmaals in het zonnetje zetten. Met hun Classic Rock covers die in hoog tempo voorbij vliegen wordt bij het grote publiek de juiste snaar geraakt. White Purple is een samensmelting van “Whitesnake en Deep Purple” en daarmee legt de band de lat voor zichzelf vrij hoog, met hun “A Tribute To Classic Rock”-show zullen ze dit echter meer dan waar maken. Het publiek zal een uur lang kunnen genieten van het strakke spel van de 6 Zeeuwse bandleden.

Voor exacte tijden kunt u terecht bij ons programma.

Str8way  White Purple

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.