Line up 2014: Eerste namen en tijden voor de Zaterdag bekend!

 

Vol trots kunnen wij melden dat op zaterdag 7 juni 2014 Full Nelson, Frontaal en Lekke Band ons podium zullen betreden. Het avondprogramma is met deze drie bands bijna compleet.

Met Full Nelson staat er vroeg op de avond een heuse Limp Bizkit Tribute Band op de kiosk. En niet zomaar één, we kunnen Full Nelson Dé Limp Bizkit Tribute Band van Nederland noemen! De vijf vrienden, die een aantal jaar geleden na het doorbladeren van cd’s uit hun jeugd besloten de band op te richten, zullen ons met hun rap, harde gitaar riffs, strak drumwerk en samples volledig in hun greep nemen. Een uur lang stevige rock van de band uit Schijndel.

Als de hete dampen van Full Nelson langzaamaan verdwenen zijn is het de beurt aan een oude bekende. Frontaal heeft in 2011 ons festival al eens aangedaan en komt nu terug om Philippine nogmaals compleet op zijn kop te zetten. Frontaal is een stevige rockcoverband uit West-Brabant met een breed repertoire aan Nederlands- en Engelstalige nummers. Dit, gepaard met de energie die de mannen stuk voor stuk uitstralen en overdragen aan het publiek, is de perfecte formule voor een geweldige anderhalf uur durende set!

Als afsluiter van de eerste dag van Rock on the Kiosk 2014 betreedt Lekke Band het podium. De sterkste kant van de bandleden is wellicht dat ze alleen maar tevreden zijn wanneer het publiek volledig uit zijn plaat gaat. Daarvoor trekken ze alles uit de kast en veranderd de stage bijna in een toneelpodium, met totale onzin en grote verkleedpartijen. Daarnaast zorgen ze voor de bekende rockcovers, maar ook voor hele verrassende covers die ze op hun geheel eigen manier vertolken. Lekke Band gaat voor een zeer sterke laatste anderhalf uur zorgen!

Onder het programma is het exacte tijdschema terug te vinden.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.