2024 Rock on the Kiosk

Op zaterdag 18 mei 2024 om 14:00 uur opende de Zeeuwse Belofte, MEN, het Rock on the Kiosk festival. De ambitieuze band brengt een eigen rockstijl met aanstekelijke melodieën. Na het winnen van diverse talentenjachten de afgelopen jaren, moet 2024 het jaar worden waar de mannen van gedroomd hebben.

Rock on the Kiosk 2024 
Optreden MEN

Na MEN gaven Tarzan & the Beachwaiters hun optreden. En zoals de naam al doet vermoeden, zal deze band de ultieme strandervaring tot leven brengen en het Philipsplein veroveren. De band heeft er voor gezorg dat op de zaterdagmiddag al flink gesprongen en gezongen werd.

Met Vuig heeft Rock on the Kiosk een band in huis gehaald die met hun energieke zydeco, melancholische blues en oosterse Balkan tonen, het publiek meenamen op wereldreis.

Vervolgens was ook een oude bekende terug op de kiosk dit jaar, Four in Blood. De Zeeuws-Vlaamse band was vorig jaar tijdens Talent op de Kiosk de publiekslieveling. Met hun enthousiasme en jong leeftijd werkt dat aanstekelijk op het publiek. De band hebben Rock on the Kiosk overrompeld met hun passie en energieke show .

Checkpoint Charlie had zijn hoofdkwartier opgeslagen op het podium van Rock on the kiosk en de beste covers hebben uit de jaren 60’ tot ’00 gebracht Hun show was een stomende trip waar ze iedereen in mee hebben gesleurd.

Afsluiter van de zaterdag is dit jaar de band Steam. Deze 5 mans formatie heeft met passie, overtuiging en overdonderende energie een super strakke rockcover show neergezet. Ambiance was verzekerd met deze gestoorde bende.