Talent op de Kiosk 2015

Na een mooie en verrassend succesvolle eerste editie van “Talent op de Kiosk” in 2014, komt er op 24 mei 2015 een vervolg! Talenten en beginnende muzikanten uit de regio krijgen van ons wederom de mogelijkheid om podiumervaring op te doen en zichzelf in de kijker te spelen.

We zijn op zoek naar bands, solisten, duo’s of trio’s in het pop, rock of blues genre. Ons podium is uitermate geschikt voor Singer Songwriters, Akoestische optredens en volwaardige rockconcerten. De muzikale geluidsversterking en lichtshow worden door de organisatie verzorgd, dus niets staat beginnende muzikanten en talenten nog in de weg om een geweldige show te verzorgen en zichzelf op de kaart te zetten!

Ook als meer ervaren band die het repeteren in de saaie oefenruimtes zat is, kun je gebruik maken van het podium dat wij ter beschikking stellen.

Tijdens Talent Op De Kiosk kun je nieuwe dingen uitproberen en podiumervaring opdoen. Lekker een keer oefenen op een mooi podium van Rock On The Kiosk voor een enthousiast publiek. Er is geen jury, je wordt dus niet beoordeeld! Tijdens TODK wordt geen gage uitbetaald.
Dus.. Heb je interesse, meldt je dan nu aan via het contactformulier.

Graag het volgende opgeven (voor 15 februari 2015):

  •        Naam
  •        E-mailadres
  •        Korte beschrijving
  •        Muzieksoort

Je moet wel minimaal een set van 30 minuten tot maximaal een uur kunnen optreden. Uit alle aanmeldingen zullen we een keuze maken. Als je bent uitgekozen zullen wij dit voor 1 maart 2015 laten weten.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.