Line-up 2015: Volledig programma bekend

Rock on the Kiosk is blij met Mission 2 Rock de laatste naam voor de zaterdag bekend te mogen maken. Mission 2 Rock zal de editie van 2015 openen met een set van anderhalf uur. Verder is het programma van Talent op de Kiosk op de zondag bekend. De gekozen talenten hebben de afgelopen weken bericht gekregen dat ze op het podium op het Philipsplein mogen gaan knallen.

Zoals de naam al laat blijken heeft de openingsact maar één missie: Rock! De vijfkoppige band blaast classic rock een nieuw leven in. Stevige rocksongs vanaf jaren ’70 tot de nieuwere rockplaten komen langs, al zal ook een subtiele rockballad niet geschuwd worden.

Op zondag zullen achtereen volgens What’s the Name, Gerben & Juanita, Hardtimes, Spek, Super Station en Corn & Beans het podium betreden en het publiek overtuigen van hun kunnen. De keuze is gevallen op deze vijf regionale bands en één Zeeuws-Vlaams duo. Voor een aantal van de talenten is het podium van Rock on the Kiosk geen onbekende en zij zullen in mei met veel plezier terug keren naar Philippine om het dorp wederom een mooie muziekdag te bezorgen.

Wij van Rock on the Kiosk hebben heel veel zin in deze dag vol verrassende optredens en hopen dat het publiek en uiteraard ook de muzikanten er net zo over denken!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.