Line up 2015: Rock on the Kiosk presenteert eerste namen

Met groot enthousiasme kan Rock on the Kiosk de eerste namen voor zaterdag 23 en zondag 24 mei aankondigen. Op zaterdag is met Yellow, Rocksville, MeclassicA en Hot Fuzz het programma bijna compleet. Op zondag zal Downtown Jimmy het festival weekend afsluiten met een drie uur durende show.

Na de openingsact is het aan het gitaarloze Yellow om het podium als tweede te bestijgen. De Zeeuwse band richt zich vooral op popmuziek, waarin ze hun eigen creativiteit de vrije loop laten. Met invloeden van John Mayer en Ilse DeLange is ook het country genre te herkennen in de muziek van Yellow. Maar dat ook Coldplay en Bløf hun invloed hebben op de band is terug te horen in de poppy songs waar het plezier van af spat. Eigenzinnig en toch herkenbaar, of zoals Yellow zelf zegt: Puur en zonder fratsen.

Rocksville zal zaterdags als derde band het podium betreden, zo kan de band met hun stevige gitaarmuziek het al opgewarmde publiek helemaal voor zich winnen. Maar ook de lichte kant van het hedendaagse rockgenre laat de band niet onbetuigd. Met de vier mannen van Rocksville heeft Rock on the Kiosk naast een ijzersterke eigen sound ook een hoop energie, emotie en vooral veel rock in huis gehaald.

Later op de avond, rond negen uur, zal de sfeer en muziek van MeclassicA het publiek doen vermoeden dat ze bij een heus Metallica concert aanwezig zijn. De tributeband die zijn grondvesten in Zeeuws-Vlaanderen heeft, zal een authentieke show zonder verkleedpartijen en andere maniertjes ten gehore brengen. De band houdt het vooral bij muziek en dat is te horen ook. Altijd een strakke set vol passie, energie en passie, dat kenmerkt MeclassicA. De bandleden uit Nederland en België zullen het publiek tot grote hoogte rocken.

Na de stomende set van MeclassicA zal het aan Hot Fuzz zijn om de avond met een spetterende show af te sluiten. En één ding is zeker: dat gaat de band lukken ook! Met strakke covers van de groten der aarde laat Hot Fuzz zien veel in haar mars te hebben. De diversiteit in nummers geven het publiek ook niet maar één moment om de show los te laten. Van Deep Purple en Whitesnake naar Pink, van de Golden Earring naar nieuwere hits van Queens Of The Stone Age en de Foo Fighters. Hot Fuzz zal het podium en publiek in Philippine op zaterdagavond naar een heuse rock apotheose brengen, dat is ook precies waarom de band in huis gehaald is!

Op zondag zal Downtown Jimmy vanaf 20:30u, na een hele dag vol aanstormend talent, dit nog eens heel dik over doen. Met hun onvervalste rockmuziek zullen zij alle muziekharten die Philippine en omstreken telt harder laten kloppen. Het meezinggehalte in het repertoire van Downtown Jimmy ligt zeer hoog met hits van onder andere: Bryan Adams, Bon Jovi, U2, Steppenwolf, Van Halen, Kings of Leon, etc.. Downtown Jimmy zal het Rock on the Kiosk weekend tijdens Pinksteren een knallend einde geven met hun set van drie uur.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.