Kick-off Rock on the Kiosk 2014

 

De officiële kick-off van Rock on the Kiosk heeft afgelopen weekend plaatsgevonden met de gezellige akoestische avond (Rock on the Kiosk goes Unplugged). Alle aanwezige sponsoren, muzikanten, vrijwilligers en uiteraard ook belangstelligen hartelijk dank voor jullie komst en de geweldige sfeer die jullie gebracht hebben! De foto’s van deze avond zullen later op onze site verschijnen. Vanaf nu werken we met volle kracht toe naar het festival. Dit geldt niet alleen voor de organisatie en vrijwilligers van Rock on the Kiosk, maar ook voor de bands en artiesten.

In het Pinksterweekend hebben we op zaterdag het Rockfestival met diverse optredens van bands uit de regio. Op zondag 8 juni is het Talent op de Kiosk met optredens van beginnende bands en artiesten. Ook zal op deze dag het Nederlands Kampioenschap Jeugdwielrennen neerdalen in Philippine. Omdat voor de organisatie van beide evenementen een goede samenwerking en een hele hoop toegewijde inzet nodig is, hebben de organisaties gezamenlijk nog één spetterend afsluitend optreden van Radiovox geregeld. De band zal Philippine met hun sterke spel en zang nog één maal uit zijn voegen doen barsten op de beste rock-covers.

Het optreden van Radiovox staat symbool voor de samenwerking tussen Rock on the Kiosk en het NK Jeugdwielrennen. De West-Brabantse band zal in het traject voor Rock on the Kiosk nog 2 keer te zien zijn in Hoeven, op 17 mei en 1 juni. Na de gig in Philippine zijn de heren in juni ook nog te bewonderen in Rucphen, Etten Leur en Sprundel. Voor meer informatie over Radiovox kunt u op hun website terecht.

radiovox

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.